Kæphesten

Støtteforeningen Kæphesten tilbyder jeres firma, at give et sponsorat og vi håber, at I på den måde vil være medvirkende til at støtte op om en sund fritidsinteresse, nemlig ridning.

Kæphesten er en støtteforening til fordel for Voel og Omegns Sportsrideklub (VOS). VOS blev dannet i 2016 og er en rideklub i Silkeborg kommune, hvor både bestyrelse og medlemmer bidrager med en stor frivillig arbejdsindsats, for at få det hele til at løbe rundt. Denne indsats gør det muligt for os, at afholde stævner, ridelejr, kurser og andre spændende arrangementer både for ryttere, som rider på hygge- såvel som eliteplan.

Medlemstallet for klubben er ca. 100 personer og stadig stigende. Medlemmerne er fordelt ud over alle aldersgrupper. Stedet, hvor Voel og Omegns Sportsrideklub har til huse, blev grundlagt i 2007 og danner således rammerne om et moderne ridecenter med alle de nødvendige faciliteter. I hovedbygningen finder I et cafeteria med tilhørende stor rytter-/opholdsstue, toilet- og badefaciliteter, en stor ridehal på 20×90 meter, 2 store udendørs baner, samt en springbane på græs med dertilhørende opvarmning.

Sponsoraterne vi får ind, vil primært blive brugt til fornyelse og vedligehold af eksisterende dressur- og springmateriel, udstyr til cafeteriaet, nytænkende aktiviteter, foredrag, kurser og meget mere. Vi afholder en række stævner i årets løb, hvor både vores faciliteter og materiel kommer lokallivets sportsudøvere inden for ridesporten til gode.

De mange deltagere og tilskuere til disse arrangementer, sikre at netop jeres sponsorat vil blive set og jeres firmanavn vil blive hørt af mange personer gennem året/arrangementet.

Som sponsor er du/I naturligvis velkommen til at komme og overvære alle vores arrangementer.

VOS glæder sig til at kunne byde dig/jer velkommen som sponsor for klubben

Ønsker du som privatperson at støtte klubben, kan man få et støttemedlemskab til VOS. Dette koster 250 kr om året.

Med venlig hilsen bestyrelsen for Kæphesten

Formand:
Bettina Aurbo