Facilitetskort

Et facilitetskort giver adgang til at benytte hallen og de udendørs baner. For at kunne købe et facilitetskort skal du være aktiv medlem at Voel og Omegns Sportsrideklub. Et dagskort kan købes af medlemmer og koster 30 kr. pr. dag. Udover dagskort, kan man købe facilitetskort for 6 måneder ad gangen som koster 1.000 kr.
Perioderne er 1/4 – 30/9 (sommer) med betaling 1. april og 1/10 – 31/3 (vinter) med betaling 1. oktober. Man kan frit vælge om man kun vil have facilitetskort til sommer- eller vinterhalvåret, eller om man vil have til hele året.
Vælger man hele året koster det ligeledes 1.000 kr. halvårligt med forfald 1. april og 1. oktober.

Bemærk venligst, at facilitetskortet følger hesten og ikke personen. Man får dog halv pris på hest 2.

Du kan betale ved at overføre til konto: 7170 0002656928 eller MobilePay: 19974. Hvis du betaler for dagskort, kan pengene også lægges postkassen ved indgangen til ridehuset.

Nedenfor kan medlemmer oprette eller ændre på deres facilitetskort:

Medlemsnummer

Fornavn (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Hestens navn (skal udfyldes)

Ønsket ridehuskort: