HENRIK RIINBÆK NY SPRINGUNDERVISER i VOS.

admin Nyheder

Fra 7 august bliver det muligt at få springundervisning i VOS.

Introduktion Henrik Riinbæk.

Da klubben har forespurgt, om jeg kunne have interesse i at overtage springtræningen, og jeg, med største glæde har sagt ja tak, finder jeg det passende, at klubbens ryttere, og andre interesserede, får en lille introduktion af, hvem jeg er.
Jeg har været springrytter, stort set hele mit voksne liv, og selv redet mine heste op, til de opnåede resultater. Og hvad er de så?
7 gange placeret i de danske mesterskaber. 1 guld, 2 bronze, og en række sekundære placeringer. Derudover har jeg redet World Cup, samt repræsenteret Danmark ved alternativ OL.

De seneste år har jeg ikke deltaget i stævner, men ”producerer” stadig gode ungheste (den seneste blev solgt til Steve Guerdat, OL vinder og World Cup vinder) og ellers er undervisning i spring min største interesse.

I min træning lægges der stor vægt på forståelse af hesten og sporten, på grundridning og korrekt træning, så vore heste ikke ”går i stykker”, samt at klæde rytterne på, således at det man lærer kan bruges i al fremtid.
Tonen er altid god, men der forlanges, at man forsøger, og hører efter. Ingen vil dog blive presset ud over sine evner, hvilket gælder både heste og ryttere.
Jeg glæder mig til at komme i gang.

Prisen er kr. 500,00 pr. ekvipage pr. md. forudbetalt. Der kan komme et mindre gebyr på (nærmere info kommer).

Tilmelding skal ske til Linda Hinnerup på mobil 40 62 69 49
Spørgsmål vedr. undervisningen kontakt Henrik på mobil 41 12 40 47