Ny dressurunderviser i Voel og Omegns Sportsrideklub!

admin Nyheder

VOS er glade for at kunne byde velkommen til klubbens nye dressurunderviser Jens Mortensen. Jens bliver den underviser der står for alt dressur undervisning i VOS. Med start den 1. maj.
Jens fik i sine teenager / junior år undervisning af tidligere OL militaryrytter Premiere Løjtnant Ammitsbøll. Efter endt skolegang var Jens i Tyskland på reit und fahrschule Elmshorn. Herefter fulgte 2 år ved berider Tommy Jensen med egne 2 heste.
Herefter påbegyndte Jens sin landbrugsuddannelse, hvor han endte med eget landbrug med hingstestation og salgsstald igennem 15 år. Jens fik herefter en stilling på Vilhelmsborg, hvor hans funktion det første år var som staldmester. De næste fire år som inspektør.

Efter Vilhelmsborg drog Jens til Norge i 2 år, hvor han stod for stutteridrift og undervisning, både privat og på klubplan, i Jarlsberg/Horten området. Jens fik mange kontakter i Norge bl.a. til USA, hvortil Jens også drog 2 gange årligt for at undervise i Californien (Santa Barbara og Malibu).

Jens har derudover redet 4 heste op til intermediaire / Grand prix niveau. Han har Dansk ride forbunds guldmærke.

Jens har de sidste år brugt tiden på, at ride sine egne heste. Han får træning ved Jørgen Rask fra Tyskland på sin egen hest, som er en Dansk Varmblod efter Lexico (far) og Don Shufro (morfar). Men har nu fået lyst til at undervise igen.

Pris pr. lektion kr. 250,- kontant til Jens. (Forudbetaling for 1 måned ad gangen, kan komme på tale).

Det er muligt for 2 personer at dele en lektion.

Ved spørgsmål, bookning af lektion, samt afmelding af lektion, kontakt Jens på telefon 2992 9510.

Ring allerede nu, og book en tid.

Håber alle vil tage godt imod Jens.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen